Hajde da proslavimo praznike i posebne prilike

Od venčanja do rođendana i (skoro) svake posebne prilike između, imamo prilagodljiv predložak spreman da ga doterate posebnim detaljima.

Venčanja

Dozvolite nam da obradimo nekoliko detalja pomoću prilagodljivih predložaka za vaše pozivnice, rezervacije, zahvalnice i još mnogo toga.

Istražite predloške za venčanja
Predložak sa burmom okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Praznici

Budite u prazničnom duhu uz dizajne koje možete da prilagodite za samo nekoliko minuta.

Istražite predloške za praznike
Predložak Deda Mraza okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Rođendani

Učinite da se neko oseća posebnim uz svečane i zabavne rođendanske dizajne.

Istražite predloške za rođendane
Predložak rođendana okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Diplomiranje

Proslavite diplomiranje u svom životu pomoću predložaka dizajniranih za ovu veliku prekretnicu, od predškolskog do naprednih nivoa obrazovanja. Pronađite pozivnice za maturu, letke, postere, zahvalnice za poklone za diplomu i još mnogo toga.

Istražite predloške za diplomiranje
Predložak za diplomiranje okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Godišnjica

Proslava važnih prekretnica u životu pomoću predložaka dizajniranih da istaknu vaš poseban dan.

Istražite predloške za godišnjicu
Predložak godišnjice okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Beba

Od darivanja bebe do rođendana, pronađite predloške koji proslavljaju avanturu dolaska u porodicu.

Istražite predloške za bebe
Predložak objave rođenja okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite od najboljih predložaka za proslave

Prikaži sve

Brz način za kreiranje prilagođenih, živopisnih dizajna za vaš poseban dan

Kreirajte prelepe objave, letke, pozivnice, čestitke i još mnogo toga za samo nekoliko minuta. Nije vam potrebno nikakvo iskustvo grafičkog dizajna. Evo kako se magija dešava:

Slika različitih 3D naslaganih prozora pregledača sa organskim elementima
1. Počnite od savršenog predloška
Pretražite bilo šta – stilove, teme, slike ili boje – ili potražite inspiraciju u katalogu. Pronaći ćete profesionalno dizajnirane predloške za sve što treba da kreirate.
Slika prozora 3D pregledača i alatki za dizajn
2. Prilagodite pomoću veštačke inteligencije
Promenite elemente dizajna, tekst i video zapis tako da se poklapaju sa vašim stilom ili brendom ili koristite efektne funkcije veštačke inteligencije u našim intuitivnim aplikacijama za uređivanje da biste kreirali ono što vam je potrebno. Najbolji deo? Nije potrebno apsolutno nikakvo dizajnersko iskustvo.

Pogledajte predloške za:

Slika 3D elemenata i naslaganih veb stranica
3. Podelite kreacije sa svetom
Kada završite, delite direktno sa pratiocima ili korisnicima u samo nekoliko klikova ili sačuvajte na uređaju i delite kasnije. I lako možete da promenite veličinu dizajna za društvene mreže za bilo koju platformu, tako da možete da dođete do korisnika gde god da se nalaze.

Najčešća pitanja

Tu su čestitke, pozivnice, projekcije slajdova, kartice za raspored sedenja, znakovi, baneri na društvenim mrežama Excel tabele za planiranje budžeta, i još mnogo toga što će vam pomoći da se zabavite dok planirate svoj specijalni događaj i obeležavate ga. Prilagodite svoj predložak odabranom šemom boja, sopstvenim jedinstvenim fotografijama i opcijama animiranog teksta.

Postoje prilagodljivi predlošci dizajna koji će vam olakšati početak dizajniranja pisama za proslave. Uz Microsoft Create možete pronaći predloške za rođendane, predloške za praznike predloške za venčanje i skoro sve ostalo što jedva čekate da proslavite.

Možete dobiti savete i trikove od stručnjaka da biste mogli da dizajnirate predloške kao profesionalac. Možete da saznate kako da napravite viralne objave na društvenim mrežama za svoju priliku, kako da podignete dizajn i kako da koristite dizajne da biste markirali business. Predlošci su kreirani da urade težak zadatak umesto vas; sve što vam preostaje je da dodate posebne detalje.

Bez obzira da li slavite posebnu priliku lokalno ili širom sveta, možete da delite svoj predložak sa bilo kim, bilo gde. Odštampajte svoj prilagođeni predložak za objavljivanje na fizičkim lokacijama i podelite ga ljudima. Delite svoj digitalno dizajniran predložak na svojim platformama društvene mreže i kada šaljete e-poruke.