Razvijte svoje poslovanje

Predlošci napravljeni za vaše preduzeće. Od planiranja poslovanja do marketinških resursa i objava na društvenim mrežama, možete pronaći inspirisane dizajne koji se prilagođavaju za samo nekoliko trenutaka.

Letci i posteri

Istaknite se letcima i posterima za preduzeća koji se mogu štampati. Pregledajte naš izbor zadivljujućih dizajna i za nekoliko trenutaka lako prilagodite bilo koji od njih.

Istražite predloške letaka i postera
Predložak letka za roštilj okružen ilustrovanim 3D elementima dizajna

Planeri i praćenja

Budite u toku sa svim detaljima pomoću prilagodljivih planera i praćenja kako biste mogli da se fokusirate na ono što kreirate, a ne na ono što možda zaboravljate.

Istražite predloške za planere i praćenje
Predložak planera događaja okružen ilustrovanim 3D elementima dizajna

Rezimei

Pronađite ugrađene predloške koji će vam pomoći da dobijete sledeći posao. Bićete spremni za intervju za tren zahvaljujući profesionalnim dizajnima rezimea.

Istražite predloške rezimea
Predložak biografije okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Marketinški resursi

Način na koji plasirate preduzeće na tržištu može biti jednako važan kao i ono što prodajete. Istaknite svoj brend pomoću prilagođenih predložaka za vizitkarte, logotipe, letke, brošure, biltene i još mnogo toga.

Istražite predloške za marketing
Predložak za marketinšku objavu na društvenim mrežama okružen ilustrovanim 3D elementima dizajna

Prezentacije

Istaknite se prilagodljivim prezentacijama koje vam omogućavaju da ostavite najbolji prvi utisak. Pronađite predloške za prezentacije, grupne projekte, PowerPoint prezentacije i još mnogo toga.

Istražite predloške prezentacija
Predložak za konferencijsku prezentaciju okružen ilustrovanim 3D elementima dizajna

Ankete

Dobijte odgovore na važna pitanja pomoću predložaka za ankete, kvizove i upitnike. Potrebno je samo nekoliko minuta da dodate sopstveni tekst, slike i još mnogo toga.

Istražite predloške za ankete
Predložak za anketu o korisničkom iskustvu okružen ilustrovanim 3D elementima dizajna

Počnite sa najboljim predlošcima za preduzeće

Prikaži sve

Bacite se na posao

Saveti, trikovi i insajderski saveti naših stručnjaka za poslovanje i dizajn

Brz način za kreiranje prilagođenih, živopisnih dizajna za vaše preduzeće

Kreirajte prelepe objave, letke, poslovne planove, vizitkarte i još mnogo toga za samo nekoliko minuta. Nije vam potrebno nikakvo iskustvo grafičkog dizajna. Evo kako se magija dešava:

Slika različitih 3D naslaganih prozora pregledača sa organskim elementima
1. Počnite od savršenog predloška
Potražite bilo šta – stil, temu, sliku ili boju – ili pogledajte po katalogu da biste pronašli inspiraciju. Pronaći ćete profesionalno dizajnirane predloške za sve što treba da kreirate.
Slika prozora 3D pregledača i alatki za dizajn
2. Prilagodite pomoću veštačke inteligencije
Promenite elemente dizajna, teksta i video zapisa tako da se podudaraju sa vašim stilom ili brendom ili koristite moćne funkcije veštačke inteligencije u našim intuitivnim aplikacijama za uređivanje da biste kreirali ono što vam je potrebno. Najbolji deo? Nije potrebno apsolutno nikakvo dizajnersko iskustvo.

Pogledajte predloške za:

Slika 3D elemenata i fnaslaganih veb-stranica
3. Podelite kreacije sa svetom
Kada završite, delite direktno sa pratiocima ili korisnicima u samo nekoliko klilova ili sačuvajte na uređaju i delite kasnije. I lako možete da promenite veličinu dizajna za društvene mreže za bilo koju platformu, tako da možete da dođete do korisnika gde god da se nalaze.

Najčešća pitanja

Možete da koristite poslovne predloške za različite objave na društvenim mrežama, za vaš veb-sajt, kao i za interno i eksterno poslovanje vašeg preduzeća. Postoje predlošci za poslovne planove, predlošci predloga, predlošci vizitkarti, špilova, letaka, Excel unakrsnih tabela, faktura, banera, kartica sa objavama i još mnogo toga što može doneti pogodnosti vašem preduzeću.

Biće vam potrebno mnoštvo predložaka za razvoj preduzeća. Postoje predlošci za obrasce koje možete koristiti za interne, kao i za eksterne povratne informacije. Možete koristiti predloške za društvene mreže za povećanje broja pratilaca i pretplatnika na mrežama Facebook, Instagram, YouTube, i još mnogo toga. Postoje čak i predlošci zasnovani na programu Excel koji vam omogućavaju da pratite stepen rasta svog preduzeća, kao što su obračuni budžeta, predlošci za fakture i više od toga.

Možete da koristite savete za dizajniranje prilagođenih poslovnih predložaka od nule ili možete da počnete sa unapred dizajniranim predloškom i radite na njemu. Ako ste početnik u dizajniranju predložaka, pronađite postojeći predložak koji možete da prilagodite svojim poslovnim potrebama. Zamenite boje, fontove, fotografije i oblike da biste odredili dizajne svakog predloška za stil i svrhu vašeg brenda.