Predlošci za letak

Proširite informacije pomoću klasičnog letka. Pronađite besplatni, prilagodljivi predložak dizajna letka da biste svoje promotivne materijale napravljene u programu Word podigli na viši nivo. Imamo dizajn Word predloška za vaše potrebe u vezi sa letkom, bez obzira na to da li promovišete preduzeće, događaj ili nešto potpuno drugačije.

Predložak letka za svečano otvaranje okružen elementima 3D dizajna

Free flyer templates for advertise your next event or product

Leci su dobar i isproban metod za predstavljanje događaja ili vođenje promocije. Leci ne samo da mogu da privuku više posetilaca na događaj, već mogu da vam omoguće i sticanje novih klijenata. Nikada nije bilo lakše kreirati privlačan i efektan letak kao uz ovaj profesionalno dizajniran predložak, a da za to ne morate biti grafički dizajner. Kao prvo, izaberite predložak za letak koji najviše odgovara onome što ste zamislili, a zatim koristite Microsoft Word ili neku drugu Microsoft 365 aplikaciju (u zavisnosti od predloška koji ste odabrali) da biste uredili fontove, boje, slike, fotografije, raspored, kao i druge elemente dizajna. Na raspolaganju vam je niz podebljanih fontova, zabavnih rasporeda, kao i drugih načina da se vaš letak istakne na oglasnoj tabli, sajmu aktivnosti ili na poslovnom skupu. Nema ispravnog niti pogrešnog načina da napravite svoj dizajn – sa toliko načina za korišćenje besplatnih alatki za uređivanje, mogućnosti su zaista bezbrojne. Kada završite izradu letka, odštampajte ga i okačite ili podelite, šaljite ga e-poštom ili čak kreirajte objave na društvenim mrežama.

Odabir pravog predloška za letak je tek početak. Podignite letak na viši nivo i poboljšajte veštine pomoću ovih korisnih saveta za dizajn naših stručnjaka. Da biste saznali više, pogledajte ove besplatne predloške za postere.