Profesionalni LinkedIn predlošci

Izgradite sebe kao stručnjaka u svojoj industriji. Brzo prilagodite besplatni, profesionalno dizajnirani LinkedIn predložak objave pomoću programa Microsoft Designer.

LinkedIn objava

Ostvarite veći broj sviđanja, deljenja i veću popularnost pomoću profesionalno dizajniranog LinkedIn rasporeda objava. Svi oni lako mogu da se prilagode uz Microsoft Designer kako bi odražavali vaš brend i poruku.

Istražite LinkedIn predloške objava
LinkedIn objava okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite od najboljih LinkedIn predložaka

Prikaži sve

Jednostavan način za kreiranje ubedljivih LinkedIn objava koje šire vašu mrežu

Bez obzira na to da li jačate brend ili tražite novi posao, potrebno je samo nekoliko minuta da kreirate prelepe LinkedIn objave – nije potrebno dizajnersko iskustvo. Evo kako:

Kolaž od nekoliko LinkedIn predložaka
1. Pronađite savršeni predložak
Pretražite bilo šta – temu, sliku, boju, veličinu – ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara.
LinkedIn predložak za pekaru sa opcijama filtriranja slika
2. Prilagodite svoje kreacije
Koristite Microsoft Designer da biste zamenili stilove fonta, boje, elemente dizajna, fotografije, razmenu poruka i još mnogo toga kako biste uskladili svoj stil ili brend.
Dovršena LinkedIn objava za pekaru
3. Podelite sa svetom
Kada završite, delite direktno u usluzi LinkedIn. Sačuvajte dizajn u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendom.

Hajde da kreiramo LinkedIn dizajn

Najčešća pitanja

Prilikom izbora LinkedIn predloška, razmislite o svojoj mreži i o temi o kojoj želite da diskutujete. Kada se odlučite za temu, pogledajte LinkedIn predloške na osnovu veličine, šeme boja i celokupnog dizajna. Koristite predložak kao početnu tačku i možete da prilagodite njegove detalje po svojoj želji. Promenite boje, fontove i fotografije tako da budu u skladu sa vašim LinkedIn brendom.

Postoje LinkedIn predlošci koje možete da koristite za pravljenje opštih objava, najava, poziva na akciju i individualnih interesovanja. Izaberite veličinu koja vam odgovara i koja sadrži sveukupni dizajn koji vam se sviđa. Prilagodite svoje elemente, boje i fontove tako da konačni predložak odjekuje osećanjima koja želite da drugi imaju kada pogledaju vaš LinkedIn profil.

Možete da koristite LinkedIn predloške da biste poboljšali profesionalnu vidljivost objavljivanjem sadržaja visokog kvaliteta. Vaše nove objave će biti istaknute u odnosu na objave koje sadrže samo tekst koje drugi dele. Korišćenje privlačnog LinkedIn predloška može imati toliki domet da može da privuče pažnju vaših veza prvog stepena i veza njihovih veza.