Kreirajte obrasce sa brojnim funkcijama pomoću predložaka

Pronađite dizajne predložaka koji će vašim projektima doneti onoliko funkcija koliko to čine i sa dizajnom. Bilo da vam je potreban veb obrazac ili nešto što može da se popuni na papiru, koristite Microsoft Forms da biste prilagodili bilo koji od ovih predložaka.

Ankete

Anketa kaže da je korišćenje prilagodljivog predloška brz i lak način da prikupite potrebne informacije. Pronađite predložak bez problema da biste napravili listu slanja, zatražili povratne informacije i još mnogo toga.

Istražite predloške za ankete

Kvizovi

Ovi predlošci kviza će proći test—u potpunosti su prilagodljivi i nije vam potrebno nikakvo iskustvo u dizajnu ili kodiranju da biste ih kreirali.

Istražite predloške kvizova

Počnite uz pomoć Forms predložaka

Prikaži sve

Brz i lak način za kreiranje prilagođenih obrazaca

Pronađite odgovore i uvide koji su vam potrebni uz predloške Microsoft Forms. Nije vam potrebno nikakvo iskustvo dizajna i nije potrebno preuzimanje softvera. Evo kako se dešava magija:

1. Pronađite savršeni Forms predložak
Pretražite obrasce po tipu ili temi ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara, bilo da se radi o anketi, testu ili drugom tipu obrasca.
2. Prilagodite kreaciju
Koristite aplikaciju Microsoft Forms kako biste pravili jedinstvene dizajne. Zamenite fontove, boje, elemente dizajna i mnoge druge stvari da biste ih prilagodili svom stilu ili brendu.
3. Delite i pronađite informacije koje su vam potrebne
Kada završite, vaš obrazac je spreman. Podelite ga na mreži sa ljudima koje odaberete, pošaljite e-poštom ili odštampajte i omogućite da se rezultati vrate.

Hajde da kreiramo obrazac

Najčešća pitanja

Bez obzira da li tražite povratne informacije od svojih kolega, pokrećete virtuelnu listu za registraciju ili upravljate listom za odgovore, predlošci obrazaca su način da dobijete personalizovane detalje od drugih. Možete postavljati pitanja sa da ili ne odgovorima, postaviti ocenjivanje sa 5 zvezdica, postavljati pitanja sa višestrukim izborom, pustiti korisnika da slobodno kuca i još mnogo toga da biste dobili najdetaljnije povratne informacije koje možete.

Možete da koristite predloške obrazaca da biste zatražili povratne informacije putem anketa, listova za registraciju, informacija o registraciji i još mnogo toga. Možete da pratite anonimne odgovore pomoću predložaka obrazaca ili možete da uključite polje u koje korisnici mogu da otkucaju svoje podatke za identifikaciju.

Ako se odlučujete između reaktivnih ili predloškom vođenih obrazaca, bolji izbor zavisi od vaših potreba. Obrasci vođeni predlošcima imaju osnovne zahteve koji vam olakšavaju da ih dodate, pri čemu su manje skalabilni. Reaktivni obrasci su sveobuhvatniji i skalabilniji. Iako su reaktivni obrasci složeniji za korišćenje, možete ponovo da koristite isti obrazac kada ga prilagodite po svom ukusu.