Dođite do posla uz predloške za propratna pisma

Pokažite menadžerima za zapošljavanje zašto ste savršeni kandidat za posao pomoću profesionalnih, prilagodljivih predložaka propratnog pisma. Pronađite savršen predložak propratnog pisma za bilo koju oblast rada ili putanju karijere.

Predložak propratnog pisma okružen elementima 3D dizajna

Preuzimanje besplatnih predložaka propratnih pisama

Istaknite se u odnosu na ostale kandidate pomoću besplatnih, profesionalnih predložaka za propratno pismo. Propratna pisma predstavljaju savršenu dopunu kratkoj biografiji i pružaju vam odličnu priliku da pokažete svoju osobenost i entuzijazam za radno mesto. Fokusirajte se na pisanje propratnog pisma, a preostali deo posla prepustite profesionalno dizajniranom predlošku.

Ovi besplatni predlošci za propratno pismo savršeni su za svaku fazu vaše karijere, bilo da ste u potrazi za stažiranjem ili želite da dobijete posao iz snova. Ako se prijavljujete za korporativnu poziciju, možda ćete se opredeliti za predložak jednostavnog propratnog pisma. Na raspolaganju su vam i brojna druga dizajnerska rešenja za propratno pismo, od predložaka za osnovno do predložaka za kreativno propratno pismo.

Svaki od ovih predložaka za propratno pismo prilagodljiv je u programu Word, tako da možete dodati sopstveni tekst, promeniti elemente dizajna i uneti još drugih izmena. Odštampajte propratno pismo ili ga besplatno preuzmite kako biste ga koristili da se za posao prijavite na mreži. Kada prilagodite savršeno propratno pismo, istražite predloške za kratku biografiju koji odgovaraju dizajnu propratnog pisma ili preuzmite besplatne vizitkarte za svoj sledeći događaj u vezi sa umrežavanjem.