Twitter predlošci koji podstiču interaktivnost

Povećajte broj pominjanja, retvitova, odgovora i praćenja. Brzo prilagodite besplatan profesionalno dizajnirani predložak pomoću naših aplikacija i alatki na profesionalnom nivou.

Twitter zaglavlje

Istaknite se prilagođenim zaglavljem Twitter profila. Izaberite predložak, a zatim ga prilagodite pomoću programa Microsoft Designer tako da odgovara vašem stilu, brendu, poruci i identitetu.

Istražite predloške Twitter zaglavlja
Twitter zaglavlje okruženo 3D ilustrovanim elementima dizajna

Twitter objava

Želite više retvitova, pominjanja i odgovora? Koristite Microsoft Designer da biste dodali slike i grafiku u svoje tvitove koji prenose vašu poruku i jačaju brend.

Istražite predloške za Twitter objave
Twitter objava okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite od najboljih Twitter predložaka

Prikaži sve

Jednostavan način za kreiranje Twitter zaglavlja i objava koji će publiku navesti na razgovor

Kreirajte Twitter objave vredne retvitovanja i sjajne slike zaglavlja za samo nekoliko minuta – nije potrebno iskustvo u grafičkom dizajnu. Evo kako:

Kolaž nekoliko Twitter predložaka
1. Pronađite savršen predložak
Pretražite bilo šta – temu, sliku, boju, veličinu – ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara.
Twitter objava velikog otvaranja sa opcijama filtriranja slika
2. Prilagodite svoje kreacije
Koristite Microsoft Designer da biste zamenili stilove fonta, boje, elemente dizajna, fotografije, razmenu poruka i još mnogo toga kako bi bili usaglašeni sa vašim stilom ili brendom.
Twitter objava o završenom velikom otvaranju
3. Podelite sa svetom
Kada završite, delite direktno u usluzi Twitter. Pored toga, sačuvajte dizajn u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendom.

Hajde da kreiramo Twitter dizajn

Najčešća pitanja

Možete da koristite Twitter predloške da promovišete svoj brend, izvođače, sadržaj bloga i još mnogo toga. Kada tražite Twitter predložak, izaberite dizajn koji odgovara celokupnom identitetu vašeg brenda na društvenim mrežama. Promenite boje i slike da biste se uskladili sa postojećom slikom brenda i uključili kopiju u predložak koji govori o svrhi tvita.

Postoje Twitter predlošci za dizajniranje sopstvenih slika zaglavlja i standardnih tvitova. Ovi predlošci se razlikuju po veličini, fotografijama i dostupnom prostoru za dodavanje dodatne kopije.

Bez obzira da li koristite Twitter za interakciju sa publikom vašeg malog preduzeća, uživo tvitujte na temu vašeg hobija, ili se pridružite društvenom diskursu širom Twitter univerzuma, često tvitovanje zahteva sveže dizajnerske ideje. Korišćenje prilagodljivih Twitter predložaka za dizajn može vam pomoći da kreirate, ponavljate i objavljujete brže i efikasnije i počnete sa stilom.