Nadahnjujući Pinterest predlošci

Povećajte broj pratilaca uz predivan objavljen sadržaj i oglase. Počnite od besplatnog, profesionalno dizajniranog predloška, a zatim ga prilagodite pomoću aplikacije Microsoft Designer.

Pinterest objava

Neka vaše table sijaju sa zadivljujućim Pinterest sadržajem. Koristite aplikaciju Microsoft Designer da biste prilagodili bilo koji od ovih profesionalno dizajniranih predložaka pomoću predivnih slika, teksta i elemenata dizajna.

Istražite Pinterest predloške za objave
Pinterest objava vezana za hranu okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Pinterest oglasi

Zabeležite te klikove pomoću sjajnih, ubedljivih Pinterest oglasa. Odaberite predložak, a zatim odmah uredite koristeći besplatne kreativne alatke, ilustracije, slike i još mnogo toga u programu Microsoft Designer.

Istražite Pinterest predloške oglasa
Pinterest oglas okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite od najboljih Pinterest predložaka

Prikaži sve

Jednostavan način za pravljenje zadivljujućeg, prilagođenog sadržaja i oglasa u usluzi Pinterest

Kreirajte prelepi sadržaj za Pinterest za samo nekoliko minuta – nije potrebno iskustvo sa grafičkim dizajnom. Evo kako:

Kolaž od nekoliko Pinterest predložaka
1. Pronađite savršeni predložak
Pretražite bilo šta – tip objave, slike, boje, veličine – ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara, bilo da je to Pinterest objava ili oglašavanje.
Pinterest objava o putovanju sa opcijama boja
2. Prilagodite svoju kreaciju
Koristite Microsoft Designer da biste zamenili stilove fonta, boje, elemente dizajna, fotografije, razmenu poruka i još mnogo toga kako biste sinhronizovali svoj stil ili brend.
Pinterest objave o završenim putovanjima
3. Podelite sa svetom
Kada završite, sačuvajte ga i delite direktno u usluzi Pinterest. Pored toga, sačuvajte dizajn u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendiranjem.

Hajde da kreiramo Pinterest dizajn

Najčešća pitanja

Kada birate Pinterest predložak, poželećete onaj koji ističe vaše objave. Predložak bi trebalo da ima priloženu sliku ili video, mesto gde možete da unesite naslov i potencijalni podnaslov, kao i mesto za unos dodatne kopije. Zanimljivi Pinterest predložak može da ima i druge elemente dizajna, kao što su dodati oblici, kako bi se objava izdvojila od ostalih.

Možete da koristite Pinterest predloške da biste objavili oglas zakačili objavu, letke, najave, uputstva i još mnogo toga. Izaberite neku od različitih animiranih predložaka umesto one koji sadrže stvarne slike. Prilagodite elemente dizajna predloška, fotografije, šemu boja i font tako da se uklapa u celokupnu temu table.

Ako često objavljujete sadržaj, potrebne su vam originalne ideje za dizajn, bez obzira na to da li Pinterest koristite za promovisanje robe, deljenje hobija ili pravljenje kataloga stvari koje volite. Kada koristite prilagodljive Pinterest predloške dizajna, možete brže i efikasnije da stvarate, ponavljate radnje i kačite sadržaj jer je vaš sadržaj stilizovan od samog početka.