Privucite pažnju na društvenim mrežama

Ostvarite više interakcija na mreži uz prelepe i lako prilagodljive dizajne za sve što želite da uradite na društvenim mrežama. Pronađite predloške za objave, oglase, reels video zapise, priče i još mnogo toga za omiljene platforme.

Facebook

Preuzmite prelepo dizajnirane predloške za Facebook oglase, naslovne fotografije, objave, priče i još mnogo toga – nisu potrebne dizajnerske veštine.

Istražite Facebook predloške

Instagram

Pronalaženje Instagram predložaka vrednih praćenja za objave i priče. Bez obzira da li želite da povećate broj pratilaca na mreži za posao ili da podelite zabavu sa prijateljima, ovi predlošci su spremni za vašu kreativnost.

Istražite Instagram predloške

LinkedIn

Istaknite se i pokažite svojoj mreži šta znate koristeći profesionalne predloške za LinkedIn. Lako prilagodite bilo koji predložak kako bi zadovoljio vaše potrebe za nekoliko minuta.

Istražite LinkedIn predloške

Pinterest

Istaknite se u masi uz ove vizuelno zapanjujuće predloške za Pinterest. Pronađite predloške za pinovane objave, pinovane oglase i drugo koje možete lako da prilagodite.

Istražite Pinterest predloške

Twitter

Lako pronađite predloške za Twitter oglase, zaglavlja profila, tvitove i još mnogo toga. Naše alatke vam pomažu da ih prilagodite dovoljno brzo da biste bili u toku sa razgovorom.

Istražite Twitter predloške

TikTok

Budite u toku sa današnjim trendovima uz predloške dizajnirane za TikTok. Od zvukova u trendu do efekata pokreta, pronađite sve elemente za vaš sledeći video koji će sigurno biti viralan.

Istražite TikTok predloške

YouTube

Kreirajte nešto sjajno za svoju publiku koristeći video predloške na profesionalnom nivou. Pronađite kolekciju uvoda, izlaza, prelaza, efekata i zvukova koji će vam pomoći da napravite video snimke kojih se gledaoci ne mogu zasititi.

Istražite YouTube predloške

Počnite od najboljih predložaka za društvene mreže

Prikaži sve

Unapredite veštine za društvene mreže

Saveti, trikovi i stručni saveti naših stručnjaka za društvene mreže i dizajn

Brzi način za kreiranje prilagođenog sadržaja za prisustvo na društvenim mrežama

Kreirajte prelepe objave, priče, reel-ove, oglase i još mnogo toga za Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, YouTube i druge platforme za samo nekoliko minuta. I ne treba vam nikakvo iskustvo u grafičkom dizajnu. Evo kako se magija dešava:

1. Pronađite savršeni predložak
Pretražite bilo šta – tip objave, slike, boje, veličine – ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara, bilo da je to naslovna fotografija, priča, objava ili oglas.
2. Prilagodite svoje kreacije
Koristite aplikaciju Microsoft Designer ili Clipchamp (u zavisnosti od predloška koji odaberete) da biste svoj dizajn učinili jedinstvenim. Zamenite fontove, boje, elemente dizajna, animacije, efekte i još mnogo toga da biste ih uskladili sa sopstvenim stilom ili brendom.
3. Podelite sa svetom
Kada završite, delite direktno na društvenim mrežama. Sačuvajte dizajn u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendom.

Hajde da kreiramo nešto za deljenje

Najčešća pitanja

Trebalo bi da potražite predložak za društvene mreže koji cilja vašu publiku. Pošto su platforme društvenih mreža drugačije dizajnirane, takođe će vam biti potreban predložak koji se pridržava smernica za određivanje veličine i drugih detalja specifičnih za platformu. Ako je platforma društvenih mreža preopterećena fotografijama, možda ćete želeti da pronađete predložak koji vam daje prostor da ugradite više fotografija nego teksta. Potražite predložak za društvene mreže koji zadovoljava vaše potrebe dok istovremeno koristite sve što platforma nudi.

Postoje predlošci društvenih medija koje možete koristiti za svaki tip objave. Možete dizajnirati letke, priče, video zapise, banere i zaglavlja koristeći predloške za društvene medije. Kada pronađete predložak odgovarajuće veličine i koji ima funkcije koje želite, možete da prilagodite njegove boje, fontove i fotografije pre nego što ga podelite sa svojim pratiocima.

Bilo da koristite društvene mreže za malo preduzeće, svoj hobi ili lični život, često objavljivanje zahteva sveže ideje za dizajn. Korišćenje prilagodljivih predložaka dizajna za Facebook, TikTok, Instagram, Twitter, Pinterest, pa čak i LinkedIn može vam pomoći da kreirate, ponavljate i objavljujete brže i efikasnije tako što će vam pomoći da krenete sa stilom.