Jedinstveni Facebook predlošci

Kreirajte Facebook sadržaje koji će se svideti vašim pratiocima. Počnite sa besplatnim profesionalno dizajniranim predloškom, a zatim ga brzo uredite pomoću aplikacije Microsoft Designer ili Clipchamp.

Facebook naslovna fotografija

Dizajnirajte sopstvenu prelepu, prilagođenu Facebook naslovnu fotografiju za svoje preduzeće, ličnu stranicu ili stranicu događaja za samo nekoliko minuta pomoću aplikacije Microsoft Designer.

Istražite Facebook predloške naslovnih fotografija
Facebook naslovna fotografija okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Facebook objava

Dodajte malo isticanja u dizajn Facebook objava. Počnite od besplatnog predloška, a zatim ga prilagodite kako želite pomoću aplikacije Microsoft Designer.

Istražite predloške za Facebook objave
Facebook objava okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Facebook priča

Snimite više prikaza pomoću Facebook video priča. Lako možete da dodate efekte, animacije, zvukove i još mnogo toga uz Clipchamp tako da se vaše priče ističu.

Istražite predloške za Facebook priče
Facebook priča o unutrašnjem dizajnu okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Oglasi u usluzi Facebook

Kreirajte zapanjujuće i efikasne Facebook oglase za kratko vreme uz Clipchamp. Dodajte sopstvene poruke uz profesionalne stock video i audio zapise ili zamenite svoje sopstvene klipove.

Istražite predloške za Facebook oglase
Facebook oglas za putovanja okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite sa najboljim Facebook predlošcima

Prikaži sve

Jednostavan, brz način dizajniranja odličnog Facebook sadržaja

Kreirajte jedinstvene Facebook naslovne fotografije, priče, objave i još mnogo toga što privlači pažnju ljudi i izgledajte profesionalno za samo nekoliko minuta, čak i ako niste grafički dizajner. Evo kako:

Kolaž od nekoliko Facebook predložaka
1. Pronađite savršen predložak
Pretražite bilo šta – tip objave, slike, boje, veličine – ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara, bilo da se radi o Facebook naslovnoj fotografiji, priči, objavi ili oglasu.
Facebook predložak velikog otvaranja sa kontrolama sa uređivanje teksta
2. Prilagodite kreaciju
Koristite Microsoft Designer ili Clipchamp (u zavisnosti od predloška koji odaberete) da biste dizajn učinili jedinstvenim. Zamenite fontove, boje, elemente dizajna, animacije, efekte i još mnogo toga da biste ih uskladili sa svojim stilom ili brendom.
Facebook naslovna fotografija završenog velikog otvaranja
3. Podelite ga sa svetom
Kada završite, delite direktno u usluzi Facebook. Sačuvajte dizajn u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendiranjem.

Hajde da kreiramo Facebook dizajn

Najčešća pitanja

Prva stvar koju treba da uradite kada tražite Facebook predložak je da odlučite kako ćete da objavljujete. Standardni Facebook predložak je fleksibilan i može se postaviti bilo gde na platformi. Međutim, možda ćete želeti drugu veličinu, lokaciju fotografije ili šemu boja. Ako niste sigurni odakle da počnete, potražite u katalogu različite Facebook predloške koji vam mogu odgovarati. Koristite predložak kao početnu tačku, a zatim zamenite fontove, fotografije, boje i druge elemente dizajna tako da ugradite svoj stil.

Postoje predlošci za Facebook naslovne fotografije, priče, oglase i još mnogo toga što možete prilagoditi. Postoje Facebook predlošci koji imaju podebljane šeme boja za iskakanje sa ekrana. Tu su i suptilniji Facebook predlošci koji stavljaju naglasak na detalje koji su u njih upisani. Takođe možete da koristite interaktivne Facebook predloške, kao što su predlošci kviza, predlošci priča i predlošci takmičenja, da biste se dodatno povezali sa svojim Facebook prijateljima i pratiocima.

Bez obzira da li koristite Facebook za malo preduzeće, vaš hobi, ili lični život, često objavljivanje zahteva sveže dizajnerske ideje. Korišćenje prilagodljivih predložaka Facebook dizajna za objave, priče, pa čak i Facebook oglase, može vam pomoći da kreirate, ponavljate i brže i efikasnije objavljujete dajući vam stilski početak.