Postanite viralni uz TikTok predloške video zapisa

Ostvarite više pratilaca i publiciteta uz zabavne TikTok video zapise u trendu. Počnite sa besplatnim predloškom, a zatim ga prilagodite pomoću jednostavnih alatki za uređivanje video zapisa. Nije potrebno preuzimanje softvera.

TikTok oglasi i video zapisi

Brzo prilagodite svoj video pomoću funkcija uređivanja video zapisa u aplikaciji Clipchamp, dodajte jedinstvene TikTok detalje kao što su zvukovi ili pesme u trendu, a zatim pošaljite direktno u TikTok.

Istražite TikTok predloške
TikTok video okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite od najboljih TikTok predložaka za video zapise

Prikaži sve

Kako da povećate broj pratilaca pomoću TikTok video sadržaja koji je vredan maratonskog gledanja

Kreirajte zabavne i moderne TikTok video zapise i oglase koji se ističu u izvoru informacija bez potrebe za prethodnim iskustvom i preuzimanjem ogromnih softvera. Evo kako:

Kolaž od nekoliko TikTok predložaka
1. Počnite od video zapisa ili predloška
Pretražite ili potražite profesionalno dizajniran predložak ili počnite tako što ćete otpremiti sopstveni video u Clipchamp – snimite i video ili snimak ekrana direktno sa računara.
TikTok predložak prolećne kolekcije sa kontrolama za uređivanje video zapisa
2. Uredite video zapis
Koristite aplikaciju Clipchamp da biste organizovali i skratili video klipove. Dodajte zvukove, pesme koji se traže, tekst, CTA (pozive na akciju), specijalne efekte i još mnogo toga kako bi bili jedinstveni.
TikTok video o završenoj prodaji uzoraka
3. Delite sa svetom
Kada završite, izvezite ga i pošaljite u TikTok. Pored toga, sačuvajte ga u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža (samo napravite kopiju i promenite odnos širina/visina) kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendom.

Hajde da kreiramo TikTok video

Najčešća pitanja

Prilikom kreiranja sadržaja za TikTok, biće vam potreban predložak koji najbolje odgovara svrsi i poruci vašeg video zapisa. TikTok predlošci imaju ograničenja broja fotografija, pa odaberite neki koji pruža prostor za broj fotografija koji želite da delite. Postoje i predlošci koji vam omogućavaju da dodate više uzastopnih video zapisa. Ako želite predložak koji prikazuje napredak, izaberite neki koji sadrži tačke za fotografije koje prethode i slede u istoj sličici.

Postoje TikTok predlošci za svaki tip korisnika. Možete da koristite TikTok da promovišete prodaju, istaknete više video zapisa na istom ekranu, detaljno opišete šta ste jeli tokom dana, pokažete svoje tehnike stilizovanja koristeći fotografije pre i posle i još mnogo toga. Takođe možete podesiti postavljanje fotografija na osnovu vaših TikTok potreba.

Bilo da koristite TikTok za malo preduzeće ili izgradnju brenda, deljenje hobija ili pridruživanje najnovijem trendu, često objavljivanje zahteva sveže ideje za dizajn i estetiku koja zaustavlja korisnike tokom pregledanja video zapisa. Korišćenje prilagodljivih TikTok predložaka dizajna može vam pomoći da kreirate, ponovite i objavljujete brže i efikasnije tako što ćete za početak dobiti stilizovane predloške.