Prelepi Instagram predlošci

Ostvarite dodatna sviđanja, čuvanja, deljenja i prodaje. Brzo prilagodite besplatan, profesionalno dizajniran Instagram predložak pomoću naših alatki za uređivanje koje su jednostavne za korišćenje i koje su na profesionalnom nivou.

Instagram objava

Sprečite da publika pretražuje druge sadržaje i ostvarite više sviđanja i pratilaca. Izaberite profesionalno dizajniran predložak, a zatim ga prilagodite pomoću aplikacije Microsoft Designer tako da bude jedinstven vama.

Istražite predloške Instagram objava
Instagram objava konkursa okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Instagram priča

Kreirajte ubedljive priče sa kojih ne možete da skrenete pogled, sa besplatnim efektima, prelazima, naslovima i animacijama u aplikaciji Clipchamp.

Istražite predloške Instagram priča
Instagram priča okružena 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite od najboljih Instagram predložaka

Prikaži sve

Brz način za kreiranje prilagođenih Instagram priča i objava zbog kojih publika neće listati druge sadržaje

Kreiranje prelepih Instagram objava i priča za samo nekoliko minuta – nije potrebno iskustvo u grafičkom dizajnu. Evo kako:

Kolaž Instagram predložaka
1. Pronađite savršen predložak
Pretražite bilo šta – tip objave, slike, boje, veličine – ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara, bez obzira na to da li se radi o Instagram objavi, priči ili video zapisu.
Instagram predložak u vezi sa negom lepote sa kontrolama za uređivanje teksta
2. Prilagodite svoje kreacije
Koristite Microsoft Designer ili Clipchamp (u zavisnosti od predloška koji odaberete) da biste dizajn učinili jedinstvenim. Zamenite fontove, boje, elemente dizajna, animacije, efekte i još mnogo toga da biste ih uskladili sa svojim stilom ili brendom.
Dovršena Instagram objava u vezi sa negom lepote
3. Podelite sa svetom
Kada završite, delite direktno u usluzi Instagram. Sačuvajte dizajn u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendom.

Hajde da kreiramo Instagram dizajn

Najčešća pitanja

Trebaće vam Instagram predložak koji je vizuelno upečatljiv. Dizajn treba da bude tačne veličine i da ima usklađen dizajn. Trebalo bi da prilagodite njihove fontove i boje na osnovu misli i emocija koje želite da razvijate kod pratilaca i ciljne publike.

Postoje Instagram predlošci koje možete da koristite da osvežite naloge. Pronađite predloške Instagram objava, predloške Instagram priča i predloške za Reels. Različite veličine vam pomažu da personalizujete dizajn za svaki tip objave koju napravite. Oblici i slike su postavljeni na strateški način tako da su privlačni oku i istovremeno naglašavaju svrhu vaše objave.

Bez obzira da li koristite Instagram za malo preduzeće, vaš hobi ili lični život, često objavljivanje zahteva sveže dizajnerske ideje. Korišćenje prilagodljivih predložaka Instagram dizajna za objave, video zapise, Reels, pa čak i oglase mogu vam pomoći da kreirate, ponavljate i objavljujete brže i efikasnije tako da počnete sa stilom.