Zadivljujući dizajni u trenu uz Microsoft Designer

Jednostavno unesite svoje ideje i Designer će vam dati predloge i kreirati jedinstvene dizajne za vas – za nekoliko sekundi – sa grafikom, tekstom i slikama koji odgovaraju vašim potrebama. Ili se inspirišite hiljadama modernih, prilagodljivih predložaka da biste kreirali sve što vam je potrebno.

Generišite pomoću veštačke inteligencije svaku sliku koju možete da zamislite

Ukucajte opis, kao što je „Pas gonič u svemirskom odelu vozi bicikl” – Designer će vam za samo nekoliko sekundi generisati originalnu i prilagodljivu sliku.

Isprobajte u aplikaciji Designer
Dodavanje teksta i slika za dobijanje dizajna pekara generisanih veštačkom inteligencijom u programu Microsoft Designer

Besplatna funkcija za uklanjanje pozadine slika

Unesite opis poput „Lovački pas u svemirskom odelu koji vozi bicikl“ – Designer će umesto vas za nekoliko sekundi generisati originalnu i prilagodljivu sliku.

Uklonite pozadinu slike uz Microsoft Designer
Fotografija crno-belog psa sa pozadinom koja je uklonjena sa desne strane fotografije

Počnite da kreirate pomoću više hiljada predložaka koje možete prilagoditi u usluzi Designer

Prikaži sve Designer predloške

Kreirajte nešto inspirativno uz Microsoft Designer

Napravite šta god želite – privlačne objave na društvenim mrežama, pozivnice, grafiku i još mnogo toga što pokreće veštačka inteligencija.

Dodavanje teksta koji se odnosi na mačiće u predloške za mačiće u programu Microsoft Designer
1. Pretvorite brze ideje u završeni dizajn
Otkucajte brzi opis, frazu ili jednostavnu ideju. Gledajte kako se sadržaj transformiše i odaberite omiljeni dizajn ili počnite od profesionalno dizajniranog predloška koji možete brzo da prilagodite.
Alatke za uređivanje prelaza, muzike i video zapisa u usluzi Clipchamp primenjene na položeni video zalaska sunca
2. Kreiranje jedinstvenih slika pomoću veštačke inteligencije
Dodajte opis slike koju želite da kreirate i mi ćemo vam je generisati za nekoliko sekundi koristeći moćnu DALL-E tehnologiju kreiranja slika.
Opcije izvoza u usluzi Clipchamp za položeni video zalaska sunca
3. Pronađite inspiraciju koju tražite
Designer vam pomaže da povežete stvari. Obezbedite automatske predloge rasporeda dok dizajnirate, pa čak i ideje za natpise i heš oznake kako bi deljenje na društvenim mrežama bilo nesmetano.

Hajde da kreiramo nešto novo

Najčešća pitanja

Designer je aplikacija za grafički dizajn koju pokreće veštačka inteligencija (AI-) koja vam pomaže da kreirate zadivljujuće objave na društvenim mrežama, pozivnice, digitalne razglednice, grafike i još mnogo toga, sve to za tili čas. Počnite sa sopstvenim slikama ili idejama, a Microsoft Designer će generisati jedinstvene dizajne i ponuditi personalizovane preporuke.
Naša najsavremenija tehnologija veštačke inteligencije (AI) nadopunjuje vaše ideje i olakšava izražavanje vaše kreativnosti, bez potrebe za dizajnerskim veštinama. Jednostavno počnite sa svojom idejom ili naslovom i Designer će predložiti predložak koji možete da koristite. Ako vam je potrebna slika, unesite kratak opis slike koju želite da vidite i Microsoft Designer će generisati jedinstvenu sliku za vas koristeći najnoviju tehnologiju veštačke inteligencije (AI). Dok radite, mogućnosti usluge Designer koju pokreće veštačka inteligencija (AI) daju vam predloge koji će vam pomoći da kreirate dosledne, usklađene, pravilno skalirane i lepe dizajne. Kada vaš dizajn bude spreman za upotrebu, možete da delite sa svetom kako god želite, uključujući objavljivanje na društvenim mrežama iz aplikacije Designer, preuzimanje za upotrebu bilo gde kasnije ili korišćenje QR koda za slanje na telefon.
Pregled aplikacije Microsoft Designer i Designer predložaka dostupan je za besplatno korišćenje. Microsoft će tokom tog perioda prikupljati povratne informacije korisnika i vršiti poboljšanja. Kada aplikacija bude spremna za opštu dostupnost, biće dostupna i kao besplatna aplikacija i sa više premijum funkcija dostupnih pretplatnicima na Microsoft 365 Personal i Family. Za neke predloške takođe može biti obavezna pretplata.

Započnite kreativno putovanje pomoću prilagodljivih predložaka iz usluge Microsoft Designer

Samo nekoliko klikova je dovoljno da vas Microsoft Designer inspiriše i preuredi vaše misli i ideje tako da od njih nastane prelepa, elegantna profesionalna slika. Pronađite baš pravi predložak za svoj lični ili poslovni projekat i prilagodite ga ličnim porukama, detaljima o događaju ili bojama brenda. Izrađeni u bezvremenom stilu i sa vizuelnim elementima koji će se svideti svakom vašem prijatelju na društvenim mrežama ili ljubitelju brenda, ovi predlošci pretvaraju dizajniranje vašeg materijala u lak i koristan poduhvat. Od događaja i posebnih prilika, preko prezentacija, marketinških resursa i rešenja za organizaciju i planiranje, do platformi za društvene mreže kao što su TikTok i Instagram, kolekcija programa Designer sa jedinstvenim predlošcima koji su laki za korišćenje može podići nivo vašeg sadržaja i privući pažnju koju vi i vaš rad zaslužujete. A uz opciju Učenje i usavršavanje možete otkriti nove pristupe kreativnosti za hobije i poslovanje, koji dopunjuju vizuelne elemente koje vam je program Designer omogućio da zamislite. Pogledajte ove predloške i počnite da gradite svoje snove.