Oživite bilo koji znak pomoću AI generatora likova

Opišite karakter karaktera, izgled, okruženje i druge ključne detalje, a zatim pogledajte kako se vaša ideja transformiše u potpuno generisani znak veša koji generiše veš. Možete da koristite kako god želite. Koristite Microsoft Designer kao generator znakova veša da biste nesmetano napravili AI avatar, osobu ili čitav strimovanje AI znakova koje možete da uredite i usavršite.

Isprobajte nekoliko odziva generatora likova

Zašto koristiti besplatni AI generator likova u usluzi Microsoft Designer?

Designer čini kreiranje sopstvenih likova lakim. Samo napišite opis lika koji želite i pustite AI da uradi ostalo! Dobićete živopisne, živahne slike likova sa neverovatnim detaljima.

Ilustracija sijalice
Besplatno je
Koristite generator slika veša koliko želite za bilo koji projekat.
Ilustracija zupčanika
Brzo je
Brzo transformišite svoje koncepte likova u jedinstvene dizajne uz pomoć generativne veštačke inteligencije.
Ilustracija slojevite slike
Precizno je
Uz Designer ćete dobiti slike likova visokog kvaliteta koje se u potpunosti podudaraju sa vašim jedinstvenim opisom.
Ilustracija kolekcije slika
Svestrano je
Generator AI likova usluge Designer može da kreira privlačne likove za igre, priče, animacije i još mnogo toga, sve iz vaših maštovitih upita.

Pretvorite reči u realistične dizajne likova uz pomoć veštačke inteligencije

1

Otvorite Kreiranje slika u usluzi Microsoft Designer i prijavite se pomoću Microsoft naloga ako vam to bude zatraženo.

2

Opišite lik koji želite da kreirate, navodeći ključne detalje o njegovom izgledu, ličnosti, okruženju i ulozi ili isprobajte ovaj odziv da biste počeli. Zatim izaberite stavku Generiši.

3

Takođe možete da istražite uzorke odziva znakova i prilagodite ih da bi se uklopili u vid.

Generišite najznačajnije AI likove pomoću usluge Microsoft Designer

Ilustracija mekog, pastelnog, akvarelnog lika koji sedi u stolici sa ćebetom u krilu i čita knjigu
Definišite stil
Vodite AI tako što ćete navesti umetnički stil kojem težite, bilo da je hiperrealističan, ilustrovan ili bilo gde između.
Ilustracija mekog, pastelnog, akvarelnog lika koji sedi u stolici okružen zidom biljaka i knjiga sa narandžastom mačkom
Dodavanje detalja
Što ste konkretniji sa opisom likova, to bolje AI može da uhvati tačno ono što zamislite. Razmislite o raspoloženju lika, njegovim karakteristikama, odeći, osobinama i ukupnom utisku koji želite da prenese.
Meki, pastelni, akvarel lik koji sedi u stolici okružen zidom biljaka i knjiga sa narandžastom mačkom i prozorom sa vidljivim mesecom i zvezdama
Poboljšajte vid
Ako vaš početni rezultat ne odgovara vašoj viziji, prilagodite ga i ponovo zatražite. Eksperimentišite sa varijacijama u opisu – promena tema, stila ili određenih elemenata može pomoći da poboljšate lik do savršenstva.

Najčešća pitanja

Da! Možete besplatno da generišete neograničen broj znakova pomoću usluge Microsoft Designer – potreban vam je samo Microsoft nalog da biste se prijavili. Ako ga nemate, izaberite stavku Kreiraj nalog kada se od vas zatraži da se prijavite i bićete spremni da uđete za manje od dva minuta (ovaj deo je takođe besplatan!).

Likovi generisani veštačkom inteligencijom imaju ogroman spektar aplikacija, uključujući glume u video igrama, animacijama, stripovima i slike profila širom društvene mreže. Programeri igara, animatori i autori mogu otkriti da su AI generatori likova izvanredan način za vizuelizaciju likova bez potrebe za naručivanjem prilagođenih dizajna. Likovi generisani veštačkom inteligencijom su takođe odlični za pisanje priča, konceptualne umetnosti i kreiranje virtuelnih avatara i maskota. Možete čak i da pretvorite sebe u lik koji ćete koristiti u porukama i na društvenim medijima.

Prvo, jasno definišite ključne karakteristike željenog stila karaktera – proporcije, karakteristike, šeme boja, odeću i ukupnu estetiku – i uključite te elemente u svoje upite. Razmislite o kreiranju skupa smernica za kreiranje likova kako biste dosledno upravljali izlazom veštačke inteligencije. Kada dizajnirate lik koji je prelep, sačuvajte upit koji ste koristili. Isto tako, uzmite u obzir koja uputstva propuštaju cilj i precizirajte ih. Vođenje evidencije uspešnih upita će vam pomoći da generišete pobedničke likove konzistentnije tokom vremena.

Apsolutno! Microsoft Designer uključuje niz moćnih alatki za uređivanje koji vam omogućavaju da fino podesite svoje likove generisane veštačkom inteligencijom. Možete da prilagodite boje, dodate ili uklonite elemente, promenite pozadinu i još mnogo toga. Na ovaj način ćete imati veću fleksibilnost da usavršite lik tačno onako kako ste ga zamislili.

Srodni članci