Dodajte funkciju i stil uz Excel predloške

Za šta god da koristite Excel, postoje prilagodljivi predlošci dizajna koji će vam pomoći da počnete sa radom na sledećem projektu. Pronađite predloške koji će vam odmah pomoći da radite sledeći put kada budete morali da računate.

Planeri i praćenja

Budite u toku sa svim važnim detaljima pomoću lako prilagodljivih predložaka za planere i praćenja. Od zaliha do budžeta i sastanaka sa klijentima, pronađite predložak da bi sve bilo organizovano.

Istražite predloške za planere i praćenje

Kalendari

Bilo da kreirate uredničke kalendare, promotivne kalendare za klijente ili nešto za sebe, budite na pravom putu uz korisne i lako prilagodljive predloške kalendara.

Istražite predloške kalendara

Rasporedi

Iako vam raspored neće dati više sati tokom dana, sati u rasporedu će biti organizovani. Pronađite predloške za raspored časova, sportske timove i još mnogo toga da biste lakše postigli sve na vreme.

Istražite predloške rasporeda

Fakture

Brendirani predlošci faktura unose profesionalne detalje u proces naplate. Koristite lako prilagodljive predloške da biste u fakture uneli lični stil ili poslovni brend.

Istražite predloške faktura

Upravljanje finansijama

Od budžeta do kalkulatora kredita, pronađite predloške koji vam pomažu da izbegnete nagađanja u računovodstvu i upravljanju novcem.

Istražite predloške za upravljanje finansijama

Počnite od najboljih Excel predložaka

Prikaži sve

Jednostavan način za kreiranje prilagođenih, korisnih Excel unakrsnih tabela

Kreirajte prilagođene budžete, fakture, rasporede, kalendare, planere, alatke za praćenje i još mnogo toga pomoću lako prilagodljivih Excel predložaka. Ne morate da budete stručnjak za dizajn ili Excel. Evo kako:

1. Pronađite savršeni Excel predložak
Pretražite unakrsne tabele po tipu ili temi ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara, bilo da se radi o planeru, praćenju, kalendaru, budžetu, fakturi ili nečemu drugom.
2. Prilagodite svoju kreaciju
Koristite Microsoft Excel da biste unakrsnu tabelu učinili jedinstvenom. Zamenite fontove, boje, elemente dizajna i još mnogo toga da bi bili usklađeni sa vašim stilom ili brendom.
3. Istaknite ga
Kada završite, Excel unakrsna tabela je spremna. Delite je na mreži sa osobama koje odaberete, pošaljite e-poštom ili odštampajte.

Hajde da kreiramo Excel unakrsnu tabelu

Najčešća pitanja

Predložak za Excel je unapred ugrađena unakrsna tabela ili radna sveska koja je već oblikovana, organizovana i popunjena formulama prilagođenim za njenu svrhu. Ako treba da organizujete ili planirate nešto, verovatno postoji Excel predložak unakrsne tabele ili radne sveske savršen za zadatak. Unapred ugrađene Excel predloške možete da koristite za upravljanje vremenom, pravljenje budžeta, planiranje projekata i za još mnogo toga.

Postoji Excel predložak za praktično svaki dokument u vezi sa brojevima koji vam je potreban. Planirate događaj sa budžetom? Pronađite predložak za budžet za svoje potrebe. Želite da uvek budete organizovani po pitanju svakodnevnih zadataka? Prilagodite Excel kalendar koji možete da štampate i pišete ili direktno u njega kucate. Da li vaše preduzeće treba da pošalje fakturu klijentu? Koristite Excel predložak fakture u koji možete da dodate logotip i poslovne boje. Ako treba uvek da budete organizovani i pregledate mnogo informacija odjednom, korišćenje Excel predloška je pravi način.

Možete da koristite Excel predloške da biste otključali punu funkcionalnost unakrsnih tabela. Excel je mnogo više od redova i kolona: možete da ga koristite za organizovanje ličnog života, vaših profesionalnih zadataka, upravljajte vremenom, da povećate svoju produktivnosti i za još mnogo toga. Pogledajte šta možete da uradite sa programom Excel kada počnete sa prilagodljivim predloškom.