Predlošci za inspirišuće YouTube video zapise

Usavršite svoj YouTube kanal pomoću besplatnih alatki za uređivanje video zapisa na nivou profesionalca i sjajnih video predložaka. Nije potrebno preuzimanje softvera.

YouTube video zapisi

Pravite profesionalne, doterane video zapise, bez obzira na to da li služe za zabavu na društvenim mrežama ili za podsticaj dodatnog posla. Pronađite predložak, a zatim dodajte besplatne uvode, završetke, prelaze, efekte, zvukove i još mnogo toga uz Clipchamp.

Istražite YouTube predloške
YouTube video zapis okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite sa najboljim predlošcima za YouTube video zapise

Prikaži sve

Kako da pravite zanimljive, kvalitetne YouTube video zapise zahvaljujući kojima ćete povećati broj pretplatnika

Napravite video zapise i animacije profesionalnog izgleda – tip sadržaja koji dobija više klikova, prikaza i pretplatnika – bez iskustva i bez potrebe za preuzimanjem ogromnog softvera. Evo kako:

Kolaž od tri YouTube predloška
1. Počnite od video zapisa ili predloška
Pretražite ili potražite profesionalno dizajniran predložak ili počnite tako što ćete otpremiti sopstveni video u Clipchamp – snimite i video ili snimak ekrana direktno sa računara.
YouTube predložak koji slavi proleće sa kontrolama za uređivanje teksta
2. Uredite video zapis
Koristite Clipchamp za organizovanje i skraćivanje video klipova i nepokretnih slika koje želite da koristite. Dodajte uvode, spoljne sadržaje, prelaze, naslove, zvučne efekte i još mnogo toga da bi bili zaista jedinstveni.
YouTube video zapis o prolećnoj rasprodaji
3. Podelite sa svetom
Kada završite, izvezite video, a zatim ga delite direktno na YouTube. Pored toga, sačuvajte ga u različitim veličinama za druge kanale društvenih mreža (samo napravite kopiju i promenite odnos širina/visina) kako bi sve bilo usklađeno sa porukom i brendom.

Hajde da kreiramo YouTube video zapis

Najčešća pitanja

Dizajnirajte YouTube kanal kao stručnjak tako što ćete početi od predloška. Pronađite predložak za sve potrebe svog kanala, kao što su reklamni natpis, uvod, završetak, sličica i završni ekran za video zapise. Prilagodite šeme boja, fontove i animacije svakog YouTube predloška koji pronađete.

Predloške za YouTube možete da pronađete tako što ćete pretražiti listu platformi društvenih mreža ili potražiti termin „YouTube“ na traci za pretragu. Kada pronađete dizajn koji vam se sviđa, možete da ga otvorite u aplikaciji Clipchamp da biste ga dodatno doterali.

Možete da kreirate sopstveni YouTube dizajn od nule koristeći Clipchamp. Dizajnirajte reklamne natpise, vlog predloške, uvode, obrnuto i još mnogo toga dok unosite boje brenda i font potpisa.