Vaš univerzalni video studio

Bilo da tačno znate koji tip video zapisa želite da napravite ili želite da počnete predloškom za inspiraciju, Clipchamp podstiče svakoga da brzo i lako napravi video zapise profesionalnog izgleda. Otvorite novi vizuelni svet za vas ili vaš brend pomoću ovog jednostavnog, ali upečatljivog iskustva pravljenja video zapisa.

Dinamički predlošci

Odmah počnite sa radom na video zapisima, uz jednostavne predloške i našu biblioteku sadržaja bez naknade. Dodajte grafike, efekte i filtere da biste uneli sopstveni stil u kreacije, i otpremite direktno na TikTok, YouTube i druge društvene platforme.

Istražite video predloške
Radosni praznični video predložak okružen ilustrovanim dizajnerskim elementima

Intuitivna veštačka inteligencija

Naša inovativna tehnologija veštačke inteligencije može da pretvori tekst u govor, automatski prevede vaše video zapise i pomogne vam da postanete bolji govornik, čime pojednostavljujete vaš kreativni proces.

Istražite video predloške
Tabla za pretvaranje teksta u govor u programu Clipchamp, okružena ilustrovanim dizajnerskim elementima

Brze i jednostavne alatke

Momentalno pristupite alatkama za skraćivanje, izrezivanje i kontrolu brzine, kao i profesionalnim funkcijama kao što su filteri, prelazi, čak i zeleni ekran.

Istražite video predloške
Alatke za uređivanje video zapisa u usluzi Clipchamp sa slatkim video zapisom koji prikazuje zvezde, oblake i duge uz dražesna lica u stilu crtanih filmova

Prvi koraci uz Clipchamp predložak

Prikaži sve

Kako funkcioniše

Pronađite inspiraciju kako biste brzo i jedinstveno kreirali video zapise profesionalnog izgleda uz Clipchamp.

Tabla za dodavanje video zapisa u usluzi Clipchamp sa primerom video zapisa pejzaža sa zalaskom sunca
1. Odaberite sadržaj
Izaberite predložak iz naše opsežene biblioteke, a zatim otpremite ili snimite svoj sadržaj na ekranu da biste dodatno personalizovali video.
Alatke za uređivanje prelaza, muzike i video zapisa u usluzi Clipchamp primenjene na položeni video zapis zalaska sunca
2. Prilagodite svoje kreacije
Koristite korisne alatke za uređivanje, skraćivanje i izrezivanje video zapisa, pre dodavanja filtera, prelaza, teksta i efekata.
Opcije izvoza u programu Clipchamp za položeni video zapis zalaska sunca
3. Podelite sa svetom
Kada završite, možete da promenite veličinu video zapisa tako da najbolje odgovara odabranoj društvenoj platformi. Sačuvajte svoju kreaciju i lako je izvezite iz usluge Clipchamp.

Pokrenite svoju kreativnost uz Clipchamp

Najčešća pitanja

Clipchamp je video uređivač na mreži dizajniran tako da svima olakša pravljenje video kreacija, čak i onim osobama koje ranije nisu imale iskustvo sa pravljenjem i uređivanjem video zapisa. Sve što vam je potrebno da biste koristili Clipchamp je desktop ili laptop računar sa instaliranim pregledačem Google Chrome ili najnovijom verzijom pregledača Microsoft Edge, kao i internet veza. Svi korisnici usluge Microsoft Clipchamp moraju imati Microsoft nalog na koji se prijavljuju. Korisnici operativnog sistema Windows 11 nesmetano koriste Clipchamp zajedno sa drugim uslugama koje koriste vaš Microsoft nalog, kao što je OneDrive.
Naša aplikacija za mobilne uređaje trenutno je dostupna za besplatno korišćenje na iOS uređajima. Aplikacija Clipchamp omogućava vam da snimate i uređujete video zapise, da koristite predloške i, što je najvažnije, sadrži automatsko prepoznavanje glasa i titlovanje. Ta opcija je posebno korisna za brzo kreiranje video zapisa koji izgledaju profesionalno a dele se putem društvenih mreža, na kojima mnogi gledaoci gledaju klipove sa podrazumevano onemogućenim zvukom.
Brzo i lako možete da personalizujete širok spektar naših Clipchamp predložaka tako da odgovaraju vašem sadržaju dodavanjem sopstvenih snimaka, slika, teksta, brendova i još mnogo toga. Da biste zamenili video zapise, jednostavno prevucite i otpustite stok video ili vaš lični snimak preko drugog video zapisa na vremenskoj liniji. Ako želite da izmenite tekst u predlošku, kliknite na polje za unos teksta na vremenskoj liniji. Bočna traka će se pojaviti sa desne strane alatke za uređivanje. Kliknite na karticu za tekst da biste izmenili tekst, font i poravnavanje. Možete prevući i otpustiti i svoju muziku, kao i umetnuti komplet brenda i logotip u svaki od prethodno dizajniranih predložaka da biste postigli vrhunsku personalizaciju.

Pronađite više informacija i odgovora u odeljku Podrška za Clipchamp.

Kreirajte video zapise koji su vam potrebni uz predloške za Clipchamp

Bilo da ste video amater ili iskusan autor sadržaja za društvene mreže, prilagodljivi predlošci usluge Clipchamp nude ponešto za svakoga ko je ikada pritisnuo dugme za snimanje. Lako otpremajte snimke i dodajte čak i detalje kao što su boje brenda i fontovi, da biste ih primenili na najnovije video kreacije. Ovi predlošci ne samo što vam pomažu da uredite sadržaj i bez napora mu date profesionalan izgled, već mogu inspirisati nove video projekte i načine za privlačenje korisnika koji gledaju. Koristite ugrađene alatke programa Clipchamp da biste isecali i prelazili iz trenutka u trenutak iz usluga TikTok i YouTube na istaknute sadržaje događaja. Ako vam je samo udobno ispred kamere, pogledajte ove savete od influensera Herisona Cantela o tome kako da se bolje pripremite za kameru. Ako ste prvi put zakoračili iza kamere, ovi saveti o snimanju mogu vam dobro doći. A, razmislite o tome kako možete da strukturišete poruku da biste sprečili gledaoce da se pomeraju i pustite da se njena moć zadržava izvan ekrana. Bez obzira na to na kom projektu radite, Clipchamp predlošci vam pružaju priliku da usavršite svoj pristup pravljenju video sadržaja.