Pronađte savršen predložak PowerPoint prezentacije

Oživite svoju sledeću prezentaciju pomoću prilagodljivih PowerPoint predložaka dizajna. Bilo da se bavite statistikom putem tabela i grafikona ili prikazujete najnovije i najbolje ideje, pronaći ćete PowerPoint predložak prezentacije da istaknete svoje ideje.

Prezentacije

Pomozite da podaci, uvidi i preporuke govore umesto vas uz lepe i lako prilagodljive predloške prezentacija.

Istražite predloške prezentacije

Sertifikati

Proslavite velika i mala dostignuća uz prilagodljive predloške sertifikata. Od poklon-sertifikata do nagrada za završetak kursa ili obuke, pronađite predložak koji ističe uspešno ostvarenje.

Istražite predloške sertifikata

Posteri

Povećajte vidljivost svije emisije, projekta ili preduzeća pomoću lako prilagodljivih predložaka postera. Pronađite predloške za sve svoje promocije i učinite ih jedinstvenim za tili čas.

Istražite predloške postera

Kalendari

Sa stilom pratite sve što vam je potrebno. Od ličnog planiranja do promotivnih kalendara, pronađite predloške za svaku vrstu projekta i svih vrsta izgleda.

Istražite predloške za kalendare

Infografici

Recite više sa manje napora pomoću korisnih i lako prilagodljivih predložaka za infografike. Dodajte jasnoću poslovnim prezentacijama, školskim projektima i više od toga uz ove korisne predloške.

Istražite predloške za infografike

Počnite od najboljih PowerPoint predložaka

Prikaži sve

Podignite nivo pripovedanja

Saveti, trikovi i praktikalije naših stručnjaka za poslovanje i dizajn

Brz način za kreiranje prelepih, upečatljivih PowerPoint prezentacija

Kreirajte zadivljujući, informativni sadržaj za PowerPoint za samo nekoliko minuta – nije potrebno iskustvo grafičkog dizajna. Evo kako:

1. Pronađite savršen PowerPoint predložak
Pretražite bilo šta – tip predloška, slike, boje – ili pregledajte katalog. Izaberite predložak koji vam najviše odgovara, od poslovnih prezentacija do deljenja podataka i još mnogo toga.
2. Prilagodite svoje kreacije
Koristite Microsoft PowerPoint da biste dizajn učinili jedinstvenim. Zamenite fontove, boje, elemente dizajna, animacije, efekte i još mnogo toga da biste se uskladili sa svojim stilom ili brendom.
3. Prikažite uspeh
Kada završite, spremni ste za predstavljanje. Lako podelite PowerPoint prezentaciju ako želite da druge osobe dodaju nešto ili daju komentare.

Hajde da kreiramo PowerPoint dizajn

Najčešća pitanja

Da biste pronašli prilagodljive predloške slajdova i teme, možete da istražite predloške poslovnih prezentacija ili da pretražite prema PowerPoint predlošcima. Kada pronađete predložak koji vam odgovara, prilagodite ga promenom šeme boja, dodajte svoje fotografije i zamenite font.

Nakon što odaberete PowerPoint predložak za upotrebu, prilagodite ga. Istražite [savete za dizajn] o tome kako da prilagodite niz slajdova koji su usklađeni sa vašim brendom i koji stavljaju naglasak na datu temu. Igrajte se sa drugim elementima dizajna, poput oblika fotografija, kako biste svaki slajd učinili jedinstvenim.

Počnite od nule kreiranjem sopstvenog PowerPoint predloška. Pratite savete za dizajn i poslovne prezentacije kako bi vaš jedinstveni predložak bio kohezivan i relevantan za vaš brend. Uključite šemu boja brenda i grafiku tako da svi slajdovi nisu samo tekst.

Možete nabaviti PowerPoint predloške sa modernim dizajnom, animirane ili čak sa ručno nacrtanim umetničkim elementima na svakom slajdu. Šeme boja kreću se od smelih do suptilnih. Slajdovi svakog predloška organizovani su i na osnovu onoga što želite da unesete u prezentaciju. Predložak možete koristiti kao polaznu tačku i njegove posebne detalje prilagoditi temi.