Spremni ste da promovišite događaj?

Podignite uzbuđenje u vezi sa događajem pomoću zadivljujućih dizajna koje možete lako da prilagodite.

Najave

Istaknite se pomoću prilagođenih predložaka za vašu specijalnu objavu. Od prodaje do otvaranja prodavnice, upoznavanja uživo i svega između, moći ćete lako da prilagodite dizajn za samo nekoliko trenutaka.

Istražite predloške za najave
Predložak za najavu zimske proslave okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Veliko otvaranje

Već ste obavili težak posao pripremanja za otvaranje prodavnice. Reklamirajte veliko otvaranje pomoću prilagođenih predložaka za letke, postere, čestitke, pozivnice, objave na društvenim mrežama i još mnogo toga.

Istražite predloške za veliko otvaranje
Predložak velikog prolećnog otvaranja okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Razgledanje nekretnine

Pronađite predloške koji su vam potrebni da biste saznali više o nekretnini koju ste oglasili za prodaju, o otvaranju nove prodavnice ili zabavi povodom useljenja, uključujući letke i postere, pozivnice, čestitke zahvalnosti i još mnogo toga.

Istražite predloške za razgledanje nekretnine
Predložak prolećnog razgledanja nekretnine okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Prodaja

Pronađite predloške za sezonsku rasprodaju, brzu prodaju, kupone, popuste, promotivne ponude i još mnogo toga.

Istražite predloške na temu prodaje
Predložak prolećne rasprodaje okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Takmičenja

Svi su dobitnici kada koristite predloške za takmičenja, poklanjanje proizvoda, prikupljanje sredstava, promotivne ponude, kodove za popust i još mnogo toga.

Istražite predloške za takmičenja
Predložak za poklone okružen 3D ilustrovanim elementima dizajna

Počnite od najboljih predložaka za događaje

Prikaži sve

Brz način za kreiranje prilagođenih, živopisnih dizajna za vaš poseban dan

Kreirajte prelepe letke, pozive, objave, planere i još mnogo toga za samo nekoliko minuta. Nije vam potrebno nikakvo iskustvo grafičkog dizajna. Evo kako se magija dešava:

Slika različitih 3D naslaganih prozora pregledača sa organskim elementima
1. Počnite od savršenog predloška
Pretražite bilo šta – stilove, teme, slike ili boje – ili potražite inspiraciju u katalogu. Pronaći ćete profesionalno dizajnirane predloške za sve što treba da kreirate.
Slika prozora 3D pregledača i alatki za dizajn
2. Prilagodite pomoću veštačke inteligencije
Promenite elemente dizajna, tekst i video zapis tako da se poklapaju sa vašim stilom ili brendom ili koristite efektne funkcije veštačke inteligencije u našim intuitivnim aplikacijama za uređivanje da biste kreirali ono što vam je potrebno. Najbolji deo? Nije potrebno apsolutno nikakvo dizajnersko iskustvo.

Pogledajte predloške za:

Slika 3D elemenata i naslaganih veb stranica
3. Podelite kreacije sa svetom
Kada završite, delite direktno sa pratiocima ili korisnicima u samo nekoliko klikova ili sačuvajte na uređaju i delite kasnije. I lako možete da promenite veličinu dizajna za društvene mreže za bilo koju platformu, tako da možete da dođete do korisnika gde god da se nalaze.

Najčešća pitanja

Ako nikada ranije niste promovisali događaj, prvo odlučite koji tip oglasa želite da objavite. Možda ćete morati da objavite događaj, a za to postoji predložak. Ako već imate listu zvanica, možete da koristite i predloške obrazaca da biste upravljali obaveštenjima o potvrdama dolaska.

Bez obzira na to da li je vaš događaj veliki ili mali, virtuelni ili uživo, imamo predložak od kog možete da počnete. Sve od razgledanja nekretnine i velikih otvaranja do specijalne rasprodaje može da dobije promotivni podsticaj pomoću prilagođenog predloška dizajna.

Postoje različiti predlošci koje možete da koristite za promovisanje događaja. Možete da prilagodite predloške e-pošte, banere veb-sajtova, video zapise, kartice sa objavama i letke, pozivnice, objave, planere i još mnogo toga. Kada pronađete predložak koji želite da koristite, možete da promenite njegove boje i font tako da bude savršen za vaše potrebe dizajna.

Trebalo bi da preduzmete različite korake prilikom promovisanja lokalnih, nacionalnih i virtuelnih događaja. Da biste promovisali lokalne događaje, možete da postavite fizičke natpise i letke lokalno (i digitalne verzije na društvenim mrežama) kako bi postojala velika verovatnoća da će ih lokalni posetioci videti i da će se vratiti. Nacionalni događaji i virtuelni događaji trebalo bi da se promovišu na društvenim mrežama, u prijemnim sandučićima e-pošte, na takmičenjima i putem zvaničnog veb-sajta.